I aften klokken 19 dansk tid starter Apples udviklerkonference, WWDC. Fokus vil først og fremmest være OS X og iOS 8, men der har også været skiftende meldinger om at Apple ville benytte lejligheden til at løfte sløret for en ny Apple TV med App Store-funktionalitet, så man kan installere kanaler og andre apps efter behov.

WWDC vil rigtig nok være det perfekte sted at præsentere den ide med tusindevis af udviklere samlet. Udviklere der nok for de flestes vedkommende, kan se en god (økonomisk) fidus i også at udvikle til Apple TV, der jo i virkeligheden bare er iOS i en anden udformning.

Noget tyder dog på, at Apple endnu ikke er helt klar med den nye Apple TV, hvorfor vi må vente til engang i efteråret med at se hvad Apple har at byde på. En ny Apple TV kunne ellers godt have været hovednummeret på en konference, hvor iOS og OS X efterhånden "bare" er endnu en udgave i rækken.

Vi følger naturligvis WWDC tæt uanset om der kommer nyt Apple TV-relateret eller ej, så følg med på vores sider i aften og de kommende dage.

Scroll ned for at se kommentarer