Den seneste uge er spændingen om Apples planer for Apple TV for alvor taget til. I sidste uge var der konkrete rygter om, at Apple vil åbne op for muligheden for at bruge Apple TV som spillekonsol. Og i går ændrede Apple deres Online Store, så Apple TV fik en meget fremtrædende placering på forsiden på linje med iPhonen, iPad, iPod og Mac.

Indbygget AirPort Express og TV-tuner?

Nu har 9to5mac fået yderligere nys om den kommende Apple TV-opdatering, der forventes lanceret inden udgangen af marts. En af nyhederne er, at Apple overvejer at integrere Apple TV og Airport Express i én samlet enhed. Kilderne oplyser ikke baggrunden for dette, men man kan spekulere i, at det skal gøre opsætningen nemmere og give en mere stabil trådløs forbindelse.

Apple har også testet enheder med indbygget TV-tuner, så man kan se gammeldags TV på boksen, men altså pakket ind i Apples brugergrænseflade.

9to5mac understreger, at de ikke ved om de oplyste nyheder kommer med i den endelige version, der præsenteres for offentligheden. Apple tester jævnling diverse prototyper, og nogle gange når nye funktioner aldrig over i de regulære produktionseksemplarer.