Cards var ikke den eneste app, som Apple præsenterede i går aftes på "Let's Talk iPhone"-eventet. De præsenterede endnu en egenudviklet app kaldet Find My Frinds.

Ideen er, at man kan se på et kort hvor ens venner og familie er - hvis de giver lov til det vel at mærke. Appen har en del privatlivsindstillinger, hvor man kan bestemme at ens position kun deles, i bestemte tidsrum etc. Forældre kan også bestemme regler for, hvem børnene må dele oplysinger med, så man undgår, at de mest ubehagelige typer kan lure på ens børn.

Derudover kan man også oprette begivenheder med fastsat start- og sluttidspunkt for deling af oplysninger. På den måde kan man for eksempel tage til koncert og hele tiden vide hvor ens venner er. Når koncerten slutter og man tager hjem (eller hvor man nu tager hen), stopper delingen af positioner automatisk. Man kan nemt invitere venner til at dele oplysninger både generelt og til begivenheder. En andet eksempel er en tur til Tivoli, hvor alle i familien ved, hvor alle er, så ingen bliver væk.

Mulighederne er mange og man bestemmer helt selv, om man vil benytte sig af dem.

Find My Friends er tilgængelig fra 12. oktober sammen med frigivelsen af iOS 5.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.