Apple arbejder på en ny iPhone med aluminiumsbagside, skriver BGR. Lige som i år, vil den nye iPhone først komme i efteråret og ikke til sommer, som ellers var det foretrukne tidspunkt for en iPhone-lancering de første par år.

Den nye iPhone vil have en aluminiumsbagside i stedet for den nuværende af glas. Til gengæld vil den nuværende aluminiumskant blive erstattet med en af plastik for at sikre et bedre signal, så Apple ikke behøver inkludere et plaststykke i selve bagsiden, som det kendes fra den første iPhone og 3G-iPaden.

Der er nok ingen tvivl om, at Apple vil lancere en redesignet iPhone i løbet af 2012, men om den bliver som BGR skriver, skal man nok ikke lægge alt for meget i. Indtil nu har rygterne omkring en redesignet iPhone mest gået på det såkaldt dråbeformede design, som man eksempelvis kan se her: iPhone 5 med radikalt nyt design kommer til august. Det var pudsigt nok også BGR, der satte de rygter i gang, og som bekendt blev den iPhone jo aldrig til noget.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.