Der er massive rygter om at Apple inden for en måneds tid vil præsentere en ny "lille" fire tommers iPhone. De fleste forventer, at det bliver en opdateret udgave af iPhone 5s. Det vil sige en iPhone, der specifikationsmæssigt ikke er på linje med den nye iPhone 6s. Den vil eksempelvis ikke på 3D Touch.

Til gengæld forlyder det nu, at den vil få en A9-chip - den samme som sidder i iPhone 6s - hvor rygterne tidligere talte om A8. Den vil også få det samme afrundende design som iPhone 6 og 6s og få NFC-understøttelse til Apple Pay. Kameraet vil være identisk med det i iPhone 5s. Det mener i hvert fald Ming-Chi Kuo fra KGI Securities.

Disse oplysninger tyder altså på betydeligt bedre specifikationer, end rygterne tidligere har talt om, hvilket med garanti vil sætte gang i en bølge af opgraderinger, fra folk der har afventet en mindre iPhone med gode specifikationer.

Vi skal understrege at der trods alt kun er tale om rygter og spekulationer. Før Apple løfter sløret, er intet sikkert. Ming-Chi Kuo plejer dog at have skudt sig meget godt ind på Apples planer.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.