Den jappanske blog Mac Otakara, der over de seneste par år har haft en del korrekte informationer, har fået nys om nogle af specifikationerne til den kommende nye fire tommers iPhone, som ifølge rygterne skulle være på vej.

Den skulle være baseret på iPhone 5s men have en A8-chip, hvor 5s har en A7-chip. Derudover skulle den få 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1 og et forbedret FaceTime-kamera med en ƒ/2.2 blænde.

I modsætning til den nye iPhone 6s, vil den ikke understøtte 3D Touch.

Oplysninger stammer fra pålidelige kilder, som kalder iPhonen for "iPhone 5s Mark II". Telefonen er allerede i produktion, og kan i princippet blive lanceret, hvornår det skal være. Tidligere har vi dog hørt, at den først vil blive lanceret til næste år. Givet at det "bare" er en opgraderet iPhone 5s kunne man dog sagtens tro, at den bare glider ind i sortimentet, når lagrene af den nuværende 5s er udtømte - hvornår det så sker.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.