Digitimes, der rammer rigtigt i deres forudsigelser rundt regnet hveranden gang, skriver at Apple planlægger at opdatere deres MacBook Air-linje i første kvartal næste år. Det er lidt tidligt i forhold til, hvor lang tid Apple normalt lader gå mellem to opdateringer - Air'en blev sidst opdateret i juli i år. Omvendt er Air'en gået fra at være et nicheprodukt til et af Apples vigtigste, så det er bestemt ikke usandsynligt, at Apple derfor har sat tempoet for opgraderinger i vejret.

Ud over opdateringe af de eksisterende 11,6- og 13,3-tommers modeler, skulle Apple være klar med en model med en 15 tommers skærm. Produktionen af den nye model skulle allerede så småt være gået i gang.

En lancering af en ny MacBook Air først på året passer meget godt med, at Intel på samme tid er klar med deres nye Ivy Bridge chips baseret på en 22 nm arkitektur. Ivy Bridge er en videreudvikling af den nuværende Sandy Bridge-arkitektur og kan levere 20% højere ydelse.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.