Når man leder efter apps til Apple TV er man helt på herrens mark, hvis ikke lige man gør det fra App Store på selve enheden. Det er nemlig ikke muligt at finde Apple TV-apps andre steder. I hvert fald ikke med Apples velsignelse. Der findes enkelte hjemmesider der håndplukker apps og laver deres eget katalog, men Apple gør ikke selv. Det er således ikke muligt at lede efter Apple TV-apps i iTunes på computeren, og man kan heller ikke linke til Apple TV-apps.

Nu begynder der dog at ske noget. Apple er i hvert fald begyndt at tilbyde de såkaldte iTunes previews af Apple TV-apps. Det vil sige at man nu kan se apps til Apple TV i sin browser. Man kan stadig ikke søge efter dem, og man kan stadig heller ikke åbne app-beskrivelsen i iTunes, men det er i hvert fald en start.

Et eksempel er spillet "Galaxy on Fire™ - Manticore RISING", der udelukkende er udkommet til Apple TV, og derfor tidligere har været totalt skjult. Nu er det blevet muligt at se et iTunes-preview via en webbrowser. Du kan teste det her: Galaxy on Fire (åbner i nyt vindue). Bemærk at det ikke virker på iOS, hvor iTunes-previes ikke er tilgængelige. Her åbner iTunes-links direkte i App Store, og da man ikke her kan se Apple TV-apps får man bare en fejlmelding.

Det er altså langt fra perfekt endnu, men det tyder i hvert fald på, at Apple er ved at gøre noget ved sagen. Nu er det muligt for udviklere (og andre) at linke til Apple TV-apps, så mangler vi bare, at man kan komme videre fra preview til App Store, så man kan købe appen.