Nu går produktionen af fingeraftrykslæsere (Touch ID) til den næste iPhone snart igang, skriver Digitimes. Der er TSMC der skal stå for produktionen, ligesom de producerer den nuværende sensor. Der er ikke nyt om, hvorvidt sensoren bliver anderledes, men TSMC foretager nogle produktionstekniske ændringer for at øge effektiviteten og formindske omkostningerne.

Produktionsproblemer med Touch ID-sensoeren har været en af årsagerne til, at iPhone 5s-produktionen har været strammere end ønsket af Apple, og måske også en forklaring på, hvorfor Apple ikke har brugt Touch ID i de nye iPads. Med ændringerne hos TSMC, skulle det blive noget bedre fremover.

Touch ID var det store salgsnummer, da iPhone 5s blev lanceret, og noget iPhonen stadig er stort set ene om på markedet. Nogle få andre telefoner har også fingeraftrykslæser, men ikke noget der minder om Apples tætte integration med iOS.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.