Så skulle det være sikkert og vidst: iPaden er på vej til Danmark. I dag, fredag, har Telia, Telenor og TDC udsendt stort set enslydende pressemeddelelser der fortæller, selskaberne snart er klar med dataabonnementer til iPaden. Telenor skriver ikke noget om hvornår. TDC oplyser at der sker inden for et par måneder, mens Telia er mest klare i mælet og siger i løbet af november, altså indenfor et par uger.

Ingen af dem nævner noget konkret om et forestående salg ad iPaden, kun dataabonnementet specielt lavet til iPaden sammen med en kort beskrivelse og et link til Apples hjemmeside. Det faktum, at udmeldingerne kommer samme dag gør, at det må være en koordineret handling styret af Apple. Også i Sverige, har teleselskaberne i dag udsendt lignende informationer om at de inden for kort tid begynder at tilbyde iPad-abonnementer.

Ovenstående passer meget godt med de information vi tidligere har fået om, at Telenor begynder at sælge iPads den 29. november. En højt placeret kilde i Telenors distributionsled afslører, at selskabet begynder at sælge iPads i Danmark fra mandag den 29. november. Telenors salgsfolk i butikkerne afviser at have hørt noget, mens de ansatte hos Mac-forhandleren Eplehuset, i denne uge har været på kursus hos Apple for at blive certificeret til at sælge iPads.

Det eneste der manger er efterhånden kun priserne.

Scroll ned for at se kommentarer