Oven på gårdagens uofficielle lancering af muligheden for at købe og leje film i den danske iTunes Store, sker der også noget med hensyn til bøger.

I Apples ebogslæser og ebogsbutik, iBook, har de eneste lande, hvor man som forfatter eller forlag har kunnet sælge sine bøger været USA, England, Frankrig, Tyskland, Australien og Canada. I resten af landene har man kun kunne finde gratis bøger. Nu er mulighederne dog udvidet med 25 nye lande, heriblandt Danmark.

Det betyder, at forfattere og forlag, nu kan vælge den danske iBook Store, som et af de steder, hvor der skal sælges bøger. Umiddelbart har jeg ikke kunnet finde nogle betalingsbøger i den danske iBooks endnu, men muligheden eksisterer altså, så vi skal bare vente på, at det kommer.

Som tilfældet var med filmmulighederne, har Apple ikke meldt noget officielt ud. Man må dog formodde, at det sker på presseeventet på tirsdag.

Ud over film og bøger i flere lande har Apple åbnet iTunes Store og App Store i yderligere 12 europæiske lande. Man må altså love for, at der sker noget i disse dage.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.