Apple vil lancere en billig efterfølger til iPhone SE i starten af næste år, hævder erhvervsmediet Nikkei, der har snakket med kilder i Asien. Hverken navn eller pris er nævnt, men det skulle helt klart være tale om en regulær efterfølger til iPhone SE.

Telefonen vil dog ikke blive helt så lille. Den vil få en skærm på 4,7 tommer og samme størrelse og design som iPhone 8. Det vil sige med hjem-knap. Ellers vil iPhonen have mange af de samme specifikationer som denne års iPhones. Årsagen til at den kan laves billigere er at den vil få en billigere skærmtype og kun en enkelt kameralinse på bagsiden. Hvor billig den bliver er endnu uvist. Ifølge kilderne har Apple endnu ikke lagt sig fast på en pris.

Apple har stadig iPhone 8 i deres sortiment og endda også den endnu ældre iPhone 7. Det kan derfor godt tænkes at den kommende efterfølger til iPhone SE er en slags rebrandig af en af de to modeller men med en bedre processor. Prisen for iPhone 7 er hos Apple i dag 3.999 kr, så mon ikke det er i det prisleje vi skal forvente at en nye lavpris-iPhone ligger i?

I næste uge afholder Apple event, hvor det forventes at der bliver lanceret tre nye iPhones. Disse vil vær efterfølgere til de tre nuværende iPhones. Efterfølgeren til iPhone SE forventes altså først tidligt næste år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.