Vi skal faktisk syv måneder tilbage for at finde den sidste nyhed omkring film i den danske iTunes Store. Dengang begyndte der ud af den blå luft at dukke et par korte animationsfilm og en film om Beatles op i den danske iTunes Store. Apple kom aldrig med en officiel melding, og siden er der ikke sket det store. Det var en engangsforetilling, og ikke et tegn på, at butikken langsomt ville blive fyldt op.

I hvert fald indtil nu, for nu er der, igen ud af den blå luft, dukket nye film op i butikken. Og denne gang er der tale om rigtige spillefilm i fuld længde. Der er omkring 1.000 film tilgængelige og priserne varierer fra 79 kr til 139 kr for at købe. HD-kvalitet koster typisk 30 kroner ekstra. Nogle film kan også lejes, for 29 kr.

Underligt nok har Apple endnu ikke lavet adgang til filmsektionen fra iTunes Stores normale forside. I stedet skal man nederst på forsiden under Features vælge Browse og dernæst movies. Her er filmene så ordnet i genrer. Nogle film optræder i flere genrer, hvorfor tallet på 1.000 også kun er et estimat. Alternativt kan man søge efter filmen, men så skal man vide, hvad man går efter. Er man på en iOS-enhed er eneste mulighed søgefunktionen.