Facebook meddeler, at man fremover ikke behøver have en Facebook-konto for at kunne benytte deres populære Messenger-tjeneste. I stedet kan man bare tilmelde sig med navn og telefonnummer. Det betyder at Messenger kan vokse yderligere i popularitet, da alle nu kan være med, også af dem der enten aldrig har været på Facebook eller de der er men er stoppet med at bruge det igen.

Facebooks hovedforretning, kæmper i øjeblikket en kamp for at holde på kunderne, der langsomt drysser væk fra Facebook, og over på andre tjenester. Facebook ejer dog selv flere af de de tjenester kunderne skifter til, så reelt set mister Facebook ikke kunderne, de rykker bare rundt mellem Facebooks forskellige tjenester. Dette gælder eksempelvis Instagram eller WhatsApp. Problemet for Facebook er bare, at hvis det er krav om en Facebook-konto på de alternative tjenester, så mister Facebook de kunder, der netop bevidst fravælger Facebook. Derfor kan man også på både Instagram og i Whatsapp deltager i løjerne uden krav om man skal være på Facebook. Dette udbredes altså nu til Messenger.

I første omgang er det kun folk bosiddende i Canada, USA, Peru og Venezuela, der kan bruge Messenger uden at være på Facebook. Planen er dog ifølge Facebook at udbrede muligheder til resten af verden herunder også Danmark.

Scroll ned for at se kommentarer