Af et supportdokument fremgår det, at Apple har opdateret vilkårene for køb af lydbøger, så man nu kan hente dem igen lige så mange gange man vil vi iCloud, når først man har købt den én gang. Præcis som tilfældet er med apps, ebøger og musik. Tidligere kunne lydbøger ikke hentes mere end én gang. Ville man overføre dem til andre enheder, end hvor du var købt skulle det ske via en sikkerhedskopiering eller synkronisering med iTunes.

Tidligere købte lydbøger fremgår nu i iTunes Store med den velkendte pil-i-sky-ikon, der betyder at man kan hente igen uden beregning. Købte lydbøger fremgår også af ens købshistorik i iBook Store.

I iOS 9.3 - der lige i øjeblikket er i beta og forventes frigivet næste mandag, når Apple holder event - er der desuden mulighed for at købte lydbøger automatisk kan blive overført til alle ens enheder. Igen lige som vi kender det fra apps, musik og ebøger.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.