Philips er nu klar med fysiske kontakter til deres Hue-system kaldet Hue Tap. Det betyder, at man kan styre Hue-pærerne uden at skulle have fat i iPhonen. Kontakten har fire knapper, der giver mulighed for at man kan tænde og slukke Hue og endda vælge mellem forskellige lysindstillinger. Dette er en voldsom forbedring af Hue-systemet. Paradoksalt nok, da da det jo er den kontaktfrie styring via iPhonen, der har sikret hue den store succes.

Hue tap kommer uden strømforsyning overhovedet. Strømmen får den fra den kinetiske energi der produceres når man fysisk trykker på en knap. Der bliver altså ikke noget med opladning eller udskiftning af batterier. Man kan koble op til 25 kontakter til hver hue-bridge og på den måde styre op til 50 pærer. Det burde være nok til de fleste.

Det bedste af det hele er næsten, at kontakterne bliver tilgængelige for udviklere, der således kan programmere dem med nye funktioner.

Kontakten kan købes i Apples Online Store for 449 kroner (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.