I samarbejde med en dansk iPhone-reparatør kan iPhoneguide.dk nu tilbyde en rigtig god pris på eftermontering af Touch ID-sensorer i ældre iPhones. Ideen kommer fra udlandet, hvor det startede hos en kinesisk reservedelsleverandør og siden bredte sig Afrika, hvor de generelt er meget bedre end vi er til at holde liv i gammel elektronik.

Prisen for en opdatering er 399 kroner per enhed uanset hvilken model af iPhonen, der er tale om. Bemærk at kun iPhone 4s eller nyere kan opgradere. Ud over selve fingeraftrykssensoren bliver der indsat den lille chip, der i iPhone 5s er integreret i hovedprocessoren og påkrævet for at det hele fungerer. Chippen er lille, men i iPhone 5c skal der tages lidt af batteriet, før den kan være der. I praksis vil det svare til at kapaciteten forringes 6-8%. På alle andre iPhones er det ikke nødvendigt at beskære batteriet.

Kun 125 styk til rådighed

Servicen tilbydes i samarbejde med "Holbæk iPhone House", men den gode pris opnås kun gennem samlet bestilling via iPhoneguide. Normalprisen er 599 kroner, så man sparer altså 200 kroner ved at gå med i denne fællesbestilling, der kun gælder i dag. Vi forbeholder os ret til at afvise bestillinger, da der i første omgang kun er 125 sensorer til rådighed. Her gælder princippet om først til mølle. For at fordele glæderne, er der sat en begrænsning på maksimum to enheder per bestilling.

Du kan læse meget mere om tilbuddet på denne side, hvor også bestilling og betaling foregår: billigtouchid4u.dk.

Husk at oplyse koden "iPhoneguide 2014" for at få rabatten. Bemærk at tilbuddet kun gælder iPhones. iPad-opgraderinger sker til fuld pris.

Opdatering - 9:57

Det går rigtigt stærkt. De første 67 sensorer er allerede væk. Efterspørgslen har lagt siden fuldstændigt ned. Der arbejdes på at få den op igen, men indtil det sker, er det muligt at foretage sin bestilling ved at lægge en kommentar herunder. Oplys hvilke iPhones du vil have opgraderet (husk at angive farven), så vender vi tilbage lige så snart det hele er oppe at køre igen. Husk maks to per bestilling.

For god ordens skyld skal jeg lige orientere om, at der bare var tale om en aprilsnar.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.