Apple har netop annonceret at AirPods, Apples nye banebrydende trådløse in-ear hovedtelefoner, kan bestilles fra i dag, tirsdag den 13. december med levering i næste uge. Det betyder med andre ord at man kan nå at få dem inden jul, hvilket gør dem til en rigtig oplagt julegave.

AirPods har været forsinket, da Apple i første omgang havde meddelt, at de ville være klar i slutningen af oktober. Der er blevet spekuleret meget i årsagen til forsinkelsen, og folk har gættet livligt på, hvordan man ville kunne AirPods. Det behøver man ikke længere, de er nemlig nu klar til bestilling i Apples butik.

Om AirPods

AirPods har indbygget mikrofon og et batteri der kan levere musik i op til fem timer. Den æske de opbevares i, når ikke de bruges, fungerer samtidig som powerbank, der kan give op til 24 timers batteritid på en opladning. Hovedtelefonerne bliver ganske enkelt opladt trådløst, når de ligger i æsken i ens taske eller lomme. Æsken lades op via et standard Lightning-kabel.

Teknikken i AirPods er baseret på en ny W1-chip udviklet af Apple. W1-chippen gør det nemmere at parre sine hovedtelefoner med iPhonen og ens andre enheder. Det sker helt automatisk uden brug af knapper. Du skal bare åbne æsken nær din iPhonen og med en enkelt tryk er AirPods parret med alle de enheder, hvor du er logget ind med iCloud.

Man skal ikke tænde eller slukke for sine AirPods. Det sker af sig selv, når en optisk sensor registrerer at de sidder i øret. Laver man en dobbelt-tap på dem aktiverer man Siri, som kan bruges til at styre volumen, tjekke batteritid eller springe i musikken.

AirPods kan købes nu

AirPods er kompatible med alle Apple-enheder der kører iOS 10, watchOS 3 eller macOS Sierra.

AirPods kan købes hos Apple for 1.379 kroner (link).

Bemærk at Apple oplyser, at der er et begrænset antal tilgængelig nu, så lad være at vente for længe med at købe dem, hvis du vil have dem inden jul.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.