Betaudgaverne af det nye iOS 12 er nu blevet tilgængelige i Apples åbne betaprogram. Det betyder at alle kan installere den kommende udgave af iOS og allerede nu prøve de nye ting af.

Apples ide med betaprogrammet er primært at få testet nye funktionalitet og få luget ud i diverse fejl inden den officielle frigivelse til efteråret, men der er ingen krav om at betatestere skal rapportere tilbage til Apple. Du kan sagtens køre betaudgaver alene for din egen skyld - og dermed få adgang til alt det nye før alle andre.

Sådan får du iOS 12 beta

  1. På din iPhone eller iPad skal du åbne Safari og besøge https://beta.apple.com/sp/betaprogram/.
  2. Tryk på sign up.
  3. Log ind med dit Apple ID.
  4. Vælg "Enroll Your Devices" i menuen øverst og marker "iOS", hvis ikke det allerede er gjort.
  5. Tryk på "Download profile".
  6. Herefter følger du vejledningen på skærmen og installerer iOS 12 beta.

Du skal selvfølgelig være klar over, at der kan være fejl og mangler - der vil være fejl og mangler - når du tester ny software. Det er derfor på eget ansvar. Apple stiller ingen garantier. Generelt set kører diverse betaer dog meget stabilt, så en decideret ubrugelig enhed, er der ikke ret stor sandsynlig for at du løber ind i ved at installere beta software.

Husk at tage en sikkerhedskopi af din enhed inden du installerer iOS 12 beta.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.