Med lanceringen af MacBook Air i går sendte Apple samtidig den hvide MacBook i graven. Selvom man at nostalgiske grunde kan begræde Apples træk, giver det god mening. Efter den generelle opgradering til aluminiumsindpakning på de andre maskiner, har den hvide MacBook virket underligt malplaceret. Ideen har selvfølgelig været at tilbyde en billig bærbar computer, men det har måske virket for discount-agtig efter Apple-målestok. Specielt efter at MacBook Air kom så langt ned i pris, at den kostede det samme. Det tager Apple altså nu konsekvensen af og lader Air'en være entry-modellen.

Helt slut er det dog ikke. Apple vil stadig tilbyde den hvide MacBook til uddannelsesinstitutioner i et stykke tid endnu - formodentligt indtil lagrene er helt tømt.

Vil man absolut have en hvid MacBook gælder det altså om at slå til i en fart, mens der stadig er lidt på lager i de fysiske butikker rundt omkring. Man kan endda forvente, at der må være en ekstra god pris, når nu Apple har lanceret nye maskiner.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.