Pioneer er som de første klar med understøttelse af Apples CarPlay-teknologi. Det sker via en gratis firmwareopdatering til seks af Pioners nyere receivere: AVIC-F60DAB, AVIC-F960DAB, AVIC-F960BT, AVIC-F860BT, AVH-X8600BT og SPH-DA120. Læs mere hos Pioneer.

Senere på året følger andre aftermarket-producenter trop, og de første biler født med CarPlay forventes også på markedet inden årets udgang.

CarPlay blev lanceret tidligere på året, og er en funktion til integration af iPhones i biler. Med CarPlay kan man få iPhonens skærm vist på bilens indbyggede skærm, og med bilens knapper (eller Siri) styre ting som musik, navigation etc. CarPlay er blevet designet fra grunden med det formål at give billister en bedre oplevelse, når de kører. Der er blandt andet fokuseret på sikkerheden, så der er mindst mulig forstyrrelse, når man kører. Brugergrænsefladen er altså anderledes end vi normalt kender det fra iOS.

Blandt de bilproducenter, der bakker op om CarPlay er Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dodge, Chrysler, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, PSA Peugeot, Subaru, Suzuki, Toyota og Volvo

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.