Apple har inkluderet Noter og Påmindelser i deres iClound.com-portal, hvor man via en webbrowser, kan få adgang til Apples cloud-programmer. Foruden de to nye er det Mail, Kontakter, Kalender, Find My iPhone og iWork.

iCloud.com's udgave af Noter ligner til forveksling den vi finder på iPhonen, og man kan også her lave, ændre og slette noter. Da de er synkroniserede med iPhonen, vil eventuelle ændringer lavet via iCloud.com med det samme vise sig på iPhonen. Tilsvarende gælder med Påmindelser.

Find My iPhone har fået tilføjet en batteriindikator, så man kan se, hvor meget strøm der er tilbage på ens enhed. Mærkeligt nok bruger Apple stadig kort fra Google på iCloud.com, hvor de på iOS-enhederne bruger deres egne kort.

De to nye cloud-apps er indtil videre kun tilgængelige for de udviklere med iOS 6, men vil blive frigivet officielt sammen med iOS 6 senere på året.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.