I USA har Apple sat Apple TV på tilbud. Køber man en Apple TV for $99, får man et gavekort til iTunes på $25. Det har med det samme fået spekulationerne, om at Apple skal have ryddet lagrene før en ny enhed kommer på banen, i sving. Med god grund, for Apple har meget sjældent tilbud på deres enheder. Det sker stort set udelukkende, netop i de tilfælde, hvor der skal ryddes ud.

Det er dog ikke tilfældet denne gang, hvis man skal tro den prominente Apple-journalist Jim Dalrymple. Han er kendt for at kommentere rygter om Apples planer med enten "yep" eller "nope" - jeps eller næh. Hver eneste gang har har gjort det, han han haft ret, hvilket indikerer, at han har pålidelige information fra Apple.

I dette tilfælde han han reageret med "nope". Apple har altså ikke sat Apple TV på udsalg fordi der kommer en ny enhed i den aller nærmeste fremtid. Her taler vi inden for de næste par uger. Det udelukker selvfølgelig ikke, at der kommer en ny enhed senere på året. Mest sandsynligt i forbindelse med Apples årlige udviklerkonference i juni.

Ifølge rygterne sker det dog tidligere. Nogle mener i april andre i maj.