I sidste uge skrev vi om rygter, der sagde, at Nike ville stoppe udviklingen af deres FuelBand. Formodentligt fordi de i stedet vil koble sig på Apples iWatch. Nike og Apple har i årevis haft tætte bånd, og Apples direktør, Tim Cook, er eksempelvis medlem af bestyrelsen i Nike.

I fredags var Nikes direktør Mark Parker med i et TV-program i USA, hvor han lidt kryptisk sagde at Apple er en mangeårig partner, og at han er spændt på i hvilken retning dette forhold vil udvikle sig.

Studieværten spurgte Parker, om han kunne komme med et hint i forhold til, om vi kan forvente at Apple og Nike i fællesskab kommer med noget. Hertil svarede Parker: "Jeg kan ikke rigtigt sige noget om det. Der var været en masse spekulation, hvilket jeg forstår. Jeg vil bare sige at forholdet mellem Nike og Apple vil fortsætte. Jeg er personligt, som alle andre hos Nike, meget spændt på hvad der kommer til at ske."

Parker er ikke helt klar i mælet, men de fleste tolker det sådan, at da han ikke pure afviser et samarbejde mellem Nike og Apple, må der nødvendigvis være noget om snakken. Han går lidt rundt om den varme grød, og siger så lidt som han kan slippe afsted med, når han bliver spurgt direkte.