Nike har planer om at tilbyde Nike+ systemet til iPhonen og iPod Touchen. Nike+ er oprindeligt lavet til iPod Nano og er et system, der via en lille sensor i skoen, fungerer som både stopur og måler af den tilbagelagte distance. Alle data gemmes i iPoden som kan synkronises med computeren så alle data kan bearbejdes statistisk osv.

Der har været stille omkring Nike+ længe, men nu ser det ud til, at det er tæt på at være en realitet. En franske hjemeside er nemlig kommet i besidelse af nogle skærmbilleder fra Nike+-programmet til iPhonen.

Hidtil har det kun virket med iPod Nano, men nu udtaler Nike altså at de har planer om at integrere det med iPhonen også.

Ud over de kendte funktioner vil det nye system udnytte iPhonens trådløse muligheder, så data kan sendes og bearbejdes mens man løber. Man behøver altså ikke tage turen omkring sin computer for at synkronisere med databasen. Det kan f.eks. åbne op for den mulighed at man kan løbe mod sine venner uden at være fysisk samme sted. En gruppe kan aftales at løbe 5 km. kl 20.00 og iPhonen holder så hele tiden folk ajour med, hvem der har løbet længst, hvor mange meter nummer 3 er efter nummer 4 osv.

Læs mere om det oprindelige koncept med iPod Nano hos Apple: http://www.apple.com/dk/ipod/nike/

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.