Så er de første anmeldelser af iPhone 4S fra de amerikanske medier klar. Anmelderne har haft iPhone 4S i en uges tid, og nu er konklusionerne klar. En ting kan man roligt slå fast; iPhone 4S er ingen skuffelse. Slashgear kalder den en lige så stor game-changer for branchen, som en oprindelige iPhone. New York Times kalder den magisk og TechCrunch kalder den verdens bedste smarthone.

Der er også stor enighed om, at det var klogt at Apple ikke ændrede designet, eller i hvert fald ligegyldigt, for hvad betyder det? Det er alt det andet, der er vigtigt. Kameraet for megen ros. NY Times mener at det kan erstatte en vanligt peg-og-skyd-kamera til $200.

Siri er et kapitel for sig. En enkelt mener, at Sire er begrænset, andre hygger sig med de svar de får, når de spørger om ting som meningen med livet. En har spurgt Siri om hun vil gifte sig med ham, hvortil Siri svarede: "Det forbyder min brugerlicensaftale mig. Beklager.". De fleste er overraskede over, hvor meget hun forstår og kan reagere på. Det skal også slås fast, at Siri kræver netforbindelse for at fungere.

Vi har samlet konklusionerne fra forskellige anmeldere her:

This is my next

I forbindelse med denne anmeldelse, skiftede jeg tilbage til iPhonen efter en ret lang periode med andre telefoner. Efter at have brugt en uge med Apples nye telefon, er jeg igen blevet klar over hvad der gør firmaets produkter så specielle. Det handler ikke om specifikationer [...] der er noget bagved skærmen og CPU'en, bag iCloud, noget under overfladen. En uhåndgribelig gnist. Er dette den bedste telefon nogensinde? Den slags kan debateres, men jeg kan fortælle jer dette: iPhone 4S er en forbandet lækket telefon.

TechCrunch

iPhone 4-designet er højdepunktet af smartphone-design efter min mening. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, hvordan man kan ændre det til noget bedre. [...] Android Fanboys vil elske denne bemærkning: Jeg er glad for, at Apple har besluttet ikke at ændre formfaktor, selvom de har vidst, at der ville komme en voldsom reaktion fra et bestemt segment af befolkningen (læs: idioter). I stedet har Apple fokuseret på de andre ting, de gør bedst: Raffinering af allerede fantastiske produkter for at gøre dem bedre. iPhone 4 var et fantastisk produkt. Den bedste smartphone der nogensinde er lavet. Nu afstår den denne titel til iPhone 4S.

New York Times

Det virker som om, der kommer nye Android-telefoner hver tirsdag klokken 15:45. Apple opdaterer kun iOS og iPhone en gang om året. Så Apple havde en masse at indhente og skulle også bringe sig foran. Der er nogle ujævnheder her og der, for eksempel låser 4S's kamera-app sætter sig af og til. Og mens batteriet stadig får dig igennem en hel dag, er standbytiden er kortere end før (200 timer i modsætningen til 300 timer). Men når alt kommer til alt, har Apple gjort et fremragende stykke arbejde. Spørgsmålet er ikke, hvad der ligger i et navn - det er hvad der ligger i en telefon. Og svaret er: "En masse fantastisk teknologi. Og noget af det føles som magi."

Macworld

I sidste ende følger iPhone 4S Apples seneste bane af iPhone udgivelser: Det er en genstand for en vis appel fra mennesker, der sidst opgraderede deres telefoner for et år siden, og i løbet af næste år vil en stor del af dem finde det umagen værd at opgradere til iPhone 4S. Men til alle de mennesker, der har hængt på deres iPhone 3G eller iPhone 3GS, er ventetiden er forbi: Det er tid til at opgradere uden tøven. iPhone 4S har hastighed, et fantastisk kamera, nogle cool stemme-anerkendelsesfunktioner, og det samme smukke industrielle design, der blev introduceret med iPhone 4. Den er skæbnebestemt til at blive utroligt populær. S'et synes i dette tilfælde at stå for "sikker ting".

Wired

Den iPhone 4S ser nøjagtig det samme som sin forgænger - men hvem går op i det? Hvis den var formet bare lidt anderledes eller kom i en ny farve, ville folk alligevel gå amok over de mere vigtige ting: Det indvendige. Og både indeni og udenpå er dette en storslået smartphone. Den nu afdøde Steve Jobs kaldte engang en computer for en cykel for sindet. Jeg tænker på smartphonen som en raket for sindet. Med stadigt stærkere sensorer og teknologier og adgang til hundredvis af tusindvis af apps, der giver os mulighed for at gøre næsten hvad som helst, bliver iPhonen ved med at stige til nye højder og tager os til steder med ubegrænset potentiale.

SlashGear

Ved klogt modstå trangen til at ændre design bare for forandringens skyld, har Apple fokuseret sin opmærksomhed, hvor det tæller mest: At skabe en langtidsholbar smartphone, der tager bedre billeder, kører apps mere smidigt og hjælper folk til effektivt at håndtere deres mobile liv. Siri beviser, at selskabet stadig har hvad det kræver for at levere game-changer funktionalitet. Der vil utvivlsomt være smartphones med hurtigere processorer, eller flere megapixel til deres kameraer, eller high-speed 4G-forbindelse, eller større, bedre opløseligt skærme, men det er svært at forestille sig nogen af ​​dem konkurrere med det økosystem Apple tilbyder nu. At udfordre iPhonen handler ikke kun om at skabe en enkelt bedre smartphone, men en portefølje af sammenhængende produkter og tjenester. iPhone 4S ser nok ud som sin forgænger, men den repræsenterer indiskutabelt et lige så stort skift i branchen, som den originale iPhone gjorde.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.