For 79 kroner om måneden kan man nu i Danmark få ubegrænset adgang til Netflix' udbud af TV-serier og film. Man kan se Netflix på både sin computer, sin iOS-enhed eller sin Apple TV. Ved tilmelding får man en måned gratis, så man kan prøve tjenesten af.

"Vi er stole af, at bringe fremtidens fjernsyn til Danmark", udtaler Reed Hastings, medstifter og direktør hos Netflix. "Nu kan folk i Danmark med det samme se fantastiske film og TV-shows alle hvor som helst og når som helst på mange forskellige enheder til en lav månedlig pris."

Netflix har revolutioneret branchen med nem adgang til tusindevis af film og TV-serier. Der er dog hovedsageligt tale om ældre materiale, der har været turen rundt som biograffilm, købefilm og udlejningsfilm. Det ændrer dog ikke på, at der er tale om et stort bagkatalog, hvor man uden tvivl vi kunne finde noget spændende.

Man skal heller ikke undervurdere den effekt Netflix vil have på resten af branchen, der i årevis har kunnet tillade sig at tage alt for meget for deres indhold.

Netflix i Danmark har også dansk indhold som Submarino, Flammen & Citronen, Festen. Broen, Lærkevej og så videre og meget vil mere vil komme til i de kommende måneder.

Netflix blev grundlagt i USA i 1997 som en distributør af fysiske medier, og har siden udviklet sig til verdens førende tjeneste for stream af film på nettet. Netflix har 27 millioner betalende kunder i USA, Canada, Latinamerika, Irland og Storbritannien.

Læs mere hos Netflix.