Netflix har officielt lanceret en ny tjeneste med spil til smartphones. Den er tilgængelig på både iOS og Android, men virker lidt forskellige på de to styresystemer. På iOS skal spillene hentes enkeltvis i App Store, og for at spille dem, skal man logge ind med sin Netflix-konto.

Det er lidt sparsom med spil her til at starte med. Faktisk er der kun fem at vælge mellem: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast og Teeter Up. Netflix oplyser, at der vil komme flere spil med tiden, og at de forsøger at lave noget fort enhver smag.

Tjenesten er gratis, hvis man i forvejen abonnerer på Netflix. Netflix Games koster nemlig ikke ekstra, men er inkluderet i det almindelige Netflix-abonnement.

I Netflix Games er der ingen reklamer, ingen in app-køb eller andre udgifter. Altså fuldstændig samme koncept som Apples tjeneste Apple Arcade.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.