Fotograf på National Geographic, Jim Richardson, er lige nu på vandretur i det skotske højland. Ikke noget usædvanligt i sig selv, hvis ikke lige der var fordi Richardson har ladet sit Nikon spejlreflekskamera live hjemme, og i stedet bruger sin iPhone 5s til at tage billeder med. På fire dage har han taget omkring 4.000 billeder, så der er en vis vægt bag hans påstand om at iPhonen 5s gør et rigtigt godt stykke arbejde.

Det der overrasker mig mest er, at billederne ikke ligner kompromiser. De ser ikke ud som om, jeg har været nødt til at nøjes med det næstbedste, bare fordi det er tale om en mobiltelefon. De ser bare gode ud.Jim Richardson

Richardson fremhæver farverne og eksponeringen samt iPhonens panoramafunktion og muligheden for at tage kvadratiske billeder, der er lige til at uploade til Instagram.

Du kan se flere billeder på National Geographics hjemmeside: Capturing the Aura of the Scottish Highlands With the iPhone 5s

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.