Den kommende store opdatering til OS X, der skal afløse Maverick bliver med et mere fladt design, skriver 9to5mac. OS X 10.10, har kodenavnet Syrah (efter den blå drue af samme navn), vil dog ikke få samme voldsomme overhaling som iOS fik med iOS 7. Mange af principperne vil dog gå igen, bare i en mere afdæmpet form, og ikke nødvendigvis så gennemført som i iOS, hvor enhvert lille ikon og knap er blevet redesignet fra bunden. Syrah vil få "mere hvidt, mere markerede menubarer og mere gennemskinnelighed hist og her" oplyses det.

Apple har tidligere oplyst, at OS X og iOS ikke vil smelte sammen til ét styresystem, men være skarpt adskilte, dog med mange identiske funktioner. Det betyder selvfølgelig også, at der er nødt til at være en visuel forskel i brugergrænsefladen. Også af rent praktiske grunde. Microsoft har uden det store held forsøgt sig med et sammensmeltet system til tablets og computere, men som det oftest er, når man forsøger at sætte sig på to stole, så ender man med at sætte sig lige mid i mellem. Det lader ikke til, at Apple vil falde i den grøft.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.