Ifølge rygterne vil dette års iPhone få et design der er meget identisk med iPhone 6s. Til gengæld har Apple store planer for næste års iPhone. Det mener i hvert fald Apple-bloggeren John Gruber, der fortæller at han har hørt nogle interessante oplysninger.

Først og fremmest vil 2017-iPhonen få skærm helt til kant i både toppen og bunden. Hele forsiden vil med andre ord blive en skærm. Om det så betyder at iPhonen bliver mindre eller skærmen større er ikke til at sige. De ting der i dag sidder i top- eller bundrammen på iPhonen, vil blive skjult under eller i skærmen. Det vil sige Touch ID, frontkameraet og diverse sensorer og højttalere. Alt sammen vil blive indbygget i skærmen.

Ifølge Gruber er der tale om oplysninger fra en ny kilde, og ikke noget han bare reciterer fra den allerede eksisterende rygtestrøm. Den taler blandt andet om et skifte fra LCD- til OLED-skærmteknologi. En aftale skulle allerede være indgået med Samsung om leverance af disse skærme. Desuden er der rygter om at bagsiden igen vil blive af glas.

På grund af de store ændringer, er der desuden rygter om at Apple vil droppe s-betegnelsen næste år, og gå direkte fra iPhone 7 i år til iPhone 8 næste år.

Øverst kan ses et mockup af en iPhone med skærm til kant. Den har dog intet med den nye oplysninger at gøre, men er lavet ved en tidligere lejlighed.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.