Den amerikanske kontrolmyndighed FCC (Federal Communications Commission) har godkendt den såkaldte N94-iPhone. Det viser en billed-fil i iOS 5 beta 7. Filnavnet er "RegulatoryInfo-N94AP@2x~iphone.png" og viser de tekniske godkendelser som er knyttet til enheden. Det er det samme billede man kan se på sin egen iPhone under Indstillinger -> Generelt -> Om -> Regulativer. Blot har det selvfølgelig nogle andre løbenumre for godkendelserne.

Enheden kan endnu ikke findes i FCC's databaser, men det er helt normalt, at man også først kan det, når enheden er præsenteret for offentligheden.

Vi ved jo stadig ikke præcis hvad N94 er for en iPhone, blot at den er officielt godkendt og derfor må være lige på trapperne. Der har tidligere cirkuleret en del billeder af iPhone-komponenter mærket N94, og der er også en del referencer til den i iOS 5 beta. Det mest sandsynlige er, at den ligner den nuværende iPhone 4. Det udelukkender dog ikke, at Apple også lancerer en nydesignet iPhone. N94 kunne så være en relancering af iPhone 4 med nogle små ændringer.

At der nu er et FCC-nummer betyder i hvert fald, at der snart sker noget, så vi skal ikke vente lige så længe på svaret, som vi har gjort.

Kilde: Macrumors

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.