Thailands National Broadcasting and Telecommunications Commission har officielt meddelt, at de har givet Apple tilladelse til at distribuere to forskellige iPhone 6-modeller i landet. De to iPhones bærer modelnumrene A1586 og A1524.

Det er flere steder blevet udlagt som en bekræftelse på, at Apple vil lancere to nye store iPhones, som rygterne har talt om længe. Det er dog en overfortolkning. Ud fra to modelnumre kan vi ikke sige andet end, at der kommer to telefoner. Vi kender ikke størrelsen eller noget som helst andet. Der kan lige såvel være tale om en iPhone 6s og iPhone 6c i samme størrelse om vi kender det, som to nye store iPhones. Vi siger ikke, at gætterierne er forkerte. Blot at de ikke er andet end gætterier.

En pudsighed er, at "A1524" er et lavere tal end modelnumrene på flere af Apples eksisterende iPhonens. Hvis det indikerer noget er det, at der ikke er tale om en ny enhed, men en refortolkning af en eksisterende model. Men igen vi kan ikke vide det. Du kan selv tjekke Apples modelnumre ud her, og se om du kan finde et system.

Det mest interessante ved historien er faktisk, at godkendelsen i Thailand sker så tidligt. Sidste år skete godkendelsen i landet 16. september, og salget startede 25. oktober. Det tyder på at enheden vil komme til salg midt i september i år i Thailand, da godkendelsen jo er sket i starten af august. Thailand plejer dog ikke at være med i første lanceringsrunde, så en anden indikation på den tidlige godkendelse er, at Apple i år planlægger en noget større og hurtigere udrulning end vi tidligere har set. Ifølge de seneste rygter vil præsentationen af den eller de nye iPhones ske den 9. september.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.