Der er dukket et par billeder op, der eftersigende skulle være taget af dele til den kommende iPhone 5S eller måske den lavpris iPhone, som rygtedes på vej. Det mest interessante er, at Apple har ændret muteknappen fra at være en skyder til at være en trykknap. Dette selvfølgelig under antagelse af, at billeder er ægte.

Det virker en kende underligt, at lade en trykknap styre mute, da man ikke umiddelbart kan se på en trykknap hvilken tilstand den er i - noget det er ret essentielt for en mute-knap. Måske indikerer det, at knappen skifter funktionalitet, eller får udvidet funktionalitet. En muteknap man ikke umiddelbart kan se om er slået til eller fra, er i hvert fald en dårligere løsning, end en hvor man kan.

Som det fremgår af billedet, er vibratoren nu også en dobbeltudgave, hvor der hidtil kun har været en enkelt vibrator. Igen er der ikke rigtigt nogen logisk forklarin. Det skulle da lige være relateret til det patent, hvori Apple beskriver en metode til at vende en tabt iPhone i luften.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.