Musiktjeneste WiMP har fået en ordentlig overhaling. Blandt de mest interessante nyheder er, at tjenesten fremover bliver ganske gratis og bruge på en computer - uden irriterende reklamer vel at mærke. Der vil dog være afbrydelser, der fortæller om WiMP, men man vil ikke opleve reklame for andre. Vil man have adgang til musikken fra sin iPhone koster det 99 kroner om måneden, hvilket stadig er et fund for pengene.

WiMP satser også på at gøre selve processen med at finde ny spændende musik bedre. "Frygten for at gå i stå foran skærmen og ikke vide, hvad man skal høre af de her 18 millioner numre, bliver elimineret", udtaler Thor Martin Jensen fra WiMPs danske musikredaktion. "Vi gør det nemt at opdage ny musik på tværs af genrer".

Blandt de nye funktioner er WiMP Radio. Med et enkelt klik får man adgang til musik inden for et bestemt genre. De øvrige nyheder tæller mulighed for at integrere i Facebook, bedre playlistefunktionalitet samt en bogmærkefunktion.

Du kan hente WiMP-klienten til Mac her: wimp.dk/wweb/about/pc_mac/

Bemærk: WiMP har skiftet navn til Tidal.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.