Nu begynder der at ske noget for Apples planer om TV- og film-indhold til Apple Music. Og denne gang handler det endda om musik. Apple har nemlig netop frigivet en trailer til et dokumentarprogram kaldet "Bang! The Bert Berns Story". Navnet Bert Berns siger måske ikke ret mange ret meget og det er da også næsten 50 år siden han døde som kun 38 årig.

Bert Berns var en amerikansk sangskriver og producer og en af pionerende for 1960'ernes rock og soul. Han står bag kendte numre som "Twist and Shout", "Piece of My Heart", "Brown Eyed Girl" og "Here Comes the Night". Sange som i hvert fald burde sige den ældre del af læserskaren et eller andet.

Pointen her er at Apples bestræbelser på at gøre Apple Music til en TV-kanal nu giver en form for mening. For selvfølgelig skal videoindhold på en tjeneste som Apple Music først og fremmest handle om musik. Hvis det er stilen fremover - at Apple vil til at bruge Apple Music til højkvalitets dokumentarprogrammer om musik - skal det nok kunne tiltrække en abonnent eller to.

"Bang! The Bert Berns Story" kan ses eksklusivt på Apple Music fra den 24 oktober. Filmen har været vist på en lang række filmfestivaler det sidste års tid og har høstet stor ros. Se traileren herunder.

Scroll ned for at se kommentarer