Vi har tidligere omtalt en modifikation, hvor man kunne få en aluminiumsbagside til sin iPhone 4. Der findes også kits, så man kan få en hvid iPhone. Seneste skud på stammen er en gennemsigtig iPhone. Om man kan lide eller ej, må være op til den enkelte, man man kunne godt forestille sig, at det går ud over billedkvaliteten, når kameraet ikke er ordentligt afskærmet. Dette skulle også være forklaringen på, hvorfor Apple endnu ikke har en hvis iPhone 4 til salg i butikkerne: Der slipper simpelthen for meget lys igennem.

Er man mere gør det selvtypen, kan man eventuelt forsøge, at skille sin egen iPhone ad, og fjerne den sorte maling forsigtigt med en egnet opløsningsmiddel til dette. Selvfølgelig på eget ansvar. Man kan så vælge at lade den være gennemsigtig eller at male den Måske er der lige frem en læser, der har en gammel ødelagt iPhone 4, der vil eksperimentere lidt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.