iPhone 7 har som bekendt ikke noget jackstik til hovedtelefonerne. Det har der - specielt før lanceringen af iPhone 7 sidste år - været en del debat om. Den er nu mere eller mindre forstummet, og vi skal da heller ikke regne med, at Apple genintroducerer jackstikket i en kommende iPhone. Det er passé.

Men hvis du er utilfreds, hvorfor så ikke bare gå "gør det selv"-vejen? Det har den tidligere softwareudvikler Scotty Allen gjort. Allen har modificeret en iPhone 7, så den indeholder et fuldt funktionsdygtigt jackstik.

Du skal dog væbne dig med lidt tålmodighed. Allen fortæller at han har brugt fire måneder på projektet. Undervej har har skilt tre iPhones ad og lavet syv forskellige circuit boards før han fandt det helt rette.

Et af Apples argumenter for at fjerne jackstikket i sin tid var at pladsen skulle bruges til noget andet. Allen har dog fundet plads i iPhonens nederste venstre hjørne og ved at rykke rundt på nogle af komponenterne er det altså lykkedes ham at komme i mål. Næsten, for iPhonen kan stadig ikke lade samtidig med at man bruger hovedtelefonerne.

Du kan se en video, hvor Allen forklarer om hele projektet, her:

Hvis du bare vil se det færdige resultat, så spol frem til omkring 30:00 min.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.