Flere amerikanske hjemmesider er kommet i besiddelse af en australsk oversigt over Apples kommende produkter. Listen rummer intet mindre end 27 forskellige varenumre med priser. Der er dog ingen navne koblet til varenumrene - kun Apples kodenavne.

Det første på listen er således MC414 med kodenavnet K31. K31 er tidligere identificeret som den nuværende Time Capsule, som MC414 må antages at være en opgradering af den enhed. De 13 af varenumrene er mærket med "Standalone kit" og koster 12-240 australske dollar svarende til 70-1.450 kroner. Man kan derfor roligt antage af disse 13 produkter er forskellige former for tilbehør. Det kunne være kabler, eksternt SuperDrive etc.

13 varenumre må være computere - eller måske fjernsyn

Det efterlader 13 varenumre, som må antages at være computere. Der er mange forskellige bud på, hvad de forskellige varenumre dækker over. Ovenfor er vist den fra 9to5mac. Her på iMacguide.dk er vi ikke helt enige. Det virker underligt, at MC975 og MC976 skulle være to MacBook Pro-modeller. Varenumrene såvel som kodenavnene falder for lagt fra de andre computere, der alle starter med MC og ikke MD. Priserne passer heller ikke med de nuværende priser i den australske Apple Store. De opgive priser er alt for høje i forhold til hvad MacBook Pro koster i australien. Specielt hvis man antager, at varenumrene kun dækker over 13" og 15". Den dyreste 15" koster lige nu AU$2.899. Der er immervæk et godt stykke op til AU$3.299. Hele AU$500 svarende til 3.000 kroner. Hvis den dyreste MacBook Pro stiger 3.000 kroner i pris og ender på næsten 20.000 kroner, så skal der da virkelig ske noget.

Vi tror i stedet (lidt frisk) på at MC975 og MC976 dækker over to helt nye Apple-produkter. Det kunne være et fjernsyn, som godt kunne tænkes at ligge i prislejet omkring 20.000 kroner.

Det forventes, at Apple løfter sløret fir de mange nye produkter på mandag, når udviklerkonferencen WWDC skydes i gang i San Francisco.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.