Det er ikke længe siden vi skrev om ModBook, en MacBook forklædt som en tablet. Hardwaren er den originale fra Apples nye MacBook Pro's. Det eneste der er ændret er, at formfaktoren er en anden. Væk er tastaturet og skærmen er trykfølsom (kræver dog en pen). Resultatet er en vanvittig tablet, der kan afvikle OS X.

Firmaet bag ModBook oplyser nu, at de oprindelige specifikationer er blevet ændret. Blandt andet er antallet niveauer for trykfølsomheden fordoblet fra 512 til 1.024, fire gange industristandarden på 256. Det gør ModBook særdeles velegnet til at skabe kreativt indhold på, når man er på farten.

Mængden af RAM vil også blive fordoblet fra 4GB til 8GB og SSD er også fordoblet til 120 GB, samtidig med at det er blevet hurtigere.

Prisen er dog den samme som tidligere, og alle der allerede har bestilt, får opgraderingen uden yderligere beregning.

Priserne starter ved $3.499 svarende til 20.500 kroner eller tre gange så meget, som den MacBook Pro, der er udgangspunkt for ModBooken.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.