Apple har som bekendt for nylig præsenteret iPhone 8 og iPhone 8 Plus i de velkendte størrelser samt en iPhone X uden ramme omkring skærmen der altså fylder hele forsiden af telefonen. Apple benyttede ikke lejligheden til at holde fast i skærmstørrelsen og gøre iPhone X mindre, tværtimod. De fysiske mål på iPhone X er lidt større en den regulære iPhone 7, der i nogles øjne allerede er for stor.

Heldigvis har Apple stadig iPhone SE i sortimentet til dem, der ønsker en lille handy iPhone. Men hvad nu hvis Apple tog alle ideerne og specifikationerne fra iPhone X og skalerede dem ned i iPhone SE-størrelse. Kunne man forestille sig en lille fiks iPhone SE med skærm til kant og afrundede hjørner? Curved kan i hvert fald. De har lavet en række mockups af en iPhone SE med skærm til kant.

Det ville give plads til en skærm på omkring 4,7 tommer i modsætning til den 4 tommers skærm iPhone SE har i dag. Uden at de fysiske mål på selve iPhonen bliver ændret.

Ville det være en attraktiv iPhone?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.