Der har været flere rygter om, at Apple arbejder på at droppe iPhonens ikoniske hjem-knap. Formålet skulle være at gøre plads til en større skærm uden at enheden fysik bliver større. Et drastisk skridt når hjem-knappen er en af de ting, der har bundet alle Apples iOS-enheder sammen. Også den indbyggede Touch ID gør det svært at slippe af med knappen.

Men hvorfor egentlig ikke? Touch ID kunne sikker indbygges direkte i skærmen, og hjem-knappen kunne enten gøres mindre og flyttes om på siden, eller kunne erstattes af en virtuel knap, man kunne aktivere med et hård tryk via 3D Touch. Problemet er ikke større end Apple burde kunne finde en smart løsning. Det skal også findes en løsning til hvordan front-kameraet og de andre sensorer skal indbygges.

Mens vi venter, har designeren Marek Weidlich lavt nogle mockups, af hvordan sådan en enhed kunne tænkes at se ud. Bagsiden vil nok ikke tilfredsstille ret mange, men forsiden uden en hjem-knap er ret interessant.

Hvad siger i, er det en iPhone i ville købe?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.