9to5mac hævder at være kommet i besiddelse af et screenshot af hjemmeskærmen fra iOS 7. De har dog valgt ikke at poste det direkte. Begrundelsen er, at det har indlejret nogle vandmærker der gør, at Apple vil kunne spore ophavsmanden. I stedet har de beskrevet det for en designer, som har lavet nogle mock-ups af blandt andet ikonerne.

Noget af det første man lægger mærke til er, at ikonet i signalstyrke i statusbaren er ændret fra søjler til prikker. Derudover er skrifttypen under ikonerne af typen "Helvetica Nueue Ultra Light".

Man vil også lægge mærke til at ikonerne er radikalt anderledes, end hvad vi er vant til. Flere af ikonerne har en gradient fra lys til mørk eller omvendt, mens andre har felter af forskellige farver, der overlapper.

Umiddelbart virker det noget inkonsistent og ubehjælpeligt. For eksempel går ideen med flade ikoner fløjten, hvis man kan bruge et baggrundsbillede med masser af dybde. Man skal dog huske på at det kun er et mockup, og at det også er taget ud af en sammenhæng. Ikonerne er jo, selv de givet hints om hvad vi kan forvente, jo ret uinteressante i sig selv. Sidst men ikke mindst skal man også vænne sig til alt nyt.

Det oplyses også, at designet kommer i to farver - sort og hvid. Noget vi også selv var inde på i denne artikel: Alle læks er forkerte – iOS 7 er polariserende Når man er i sort mode er tasturet eksempelvis sort med grå bogstaver, mens det i hvid mode er gråt med hvide bogstaver.

iOS 7 afsløres i aften, når Tim Cook indleder WWDC-konferencen med en Keynote.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.