Selve debatten omkring det "manglende" tastatur på iPhonen efterhånden er ved at være ikke eksisterende, da folk efterhånden har vænnet sig til eller bare accepteret det virtuelle tastatur. Det skal dog ikke forhindre os i at sende en længselsfuldt suk efter tastaturet i videoen her over. Ikke så meget for vi mangler det, men fordi det er utroligt godt udført. Ren Apple. Tastaturet benytter princippet fra Apples Smartcover til iPaden. Det holdes fast med magneter, og kan foldes sammen og bruges til støtte, så iPhonen kan stå selv.

Det smarte ved tastaturet, som er døbt SmartKeyboard, er, at det kan tages helt af efter behov. Det er faktisk ret genialt fundet på. Da det dækker hjem-knappen betyder det også, at der bliver mere plads på resten af skærmen. Tastaturet er baggrundsbelyst og i det hele taget ser det bare rigtigt godt ud. Så glemmer vi for et øjeblik, at det kun er et koncept.

Kilde: idownloadblog

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.