Ifølge analysevirksomheden NPD er den mest solgte telefon i USA i årets 2. kvartal ikke overraskende iPhone 4, som den også var det i første kvartal. Det er ret imponerende for en enhed lanceret i juni sidste år. Hvad der er endnu mere imponerende er, at iPhone 3GS endnu engang snupper andenpladsen. Vi taler om en telefon, der har over 2 år på bagen. Også på trediepladsen ligger "gammel" teknologi; HTC EVO 4G der blev lanceret sidste sommer.

På de tre øverste pladser over de bedstsælgende telefoner lige nu ligger altså enheder, der er lanceret for 1-2 år siden. Det til trods for at der sprøjtes nyere enheder på gaden i en lind strøm. Men det er åbenbart ikke det kunderne efterspørger, når de skal købe en ny telefon. Netop derfor langes der stadig masser af iPhones over disken, selvom de fleste ved, at en ny model kommer inden for en overskuelig tid.

Her er de fem øverste på listen:

1. Apple iPhone 4
2. Apple iPhone 3GS
3. HTC EVO 4G
4. HTC Inspire 4G
5. Samsung INTENSITYII

Kilde: Splatf

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.