Apples iWatch er nu så langt i udviklingen, at det har nået "engineering verification test"-stadiet, også kaldet EVT. Det skriver Digitimes. EVT er stadiet inden "production verification testing", som er den fase, hvor enheden gøres klar til masseproduktion.

At iWatch trods alt ikke er nået længere tyder på, at det ikke vi kunne købes før i starten af næste år. Hvis Apple viser det frem på presseeventet på tirsdag i næste uge, vil der altså være tale om prototyper og ikke enheder fra den egentlige masseproduktion. Enheden kan sagtens være færdigudviklet, men at få den klar til masseproduktion kræver en del arbejde, så det hele klapper. Et er af producere nogle få hundrede enheder til demonstrationbrug, noget helt andet andet er når vi snakker millioner af enheder. Så skal produktionsprocesen være optimeret i en helt anden grad, og der er Apple altså endnu ikke nået til.

Der er selvfølgelig også den mulighed, at Digitimes tager fejl, og at enheden ér under masseproduktion. Det ville i givet fald langt fra være første gang, hvis de tog fejl.

Scroll ned for at se kommentarer