Den kommende opdatering til Apple TV, tvOS 14, er gået lidt under radaren i forhold til de andre nye styresystemer, som Apple har fremvist i denne uge. Opdateringen er da heller ikke så stor som de andre, men der er alligevel et par regulære, gode nyheder i opdateringen.

Den måske vigtigste nyhed er, at der med tvOS 14 kommer understøttelse af 4K-video i YouTube. Dette kræver selvfølgelig, at man har Apple TV 4K-modellen, men selv her er det en stor nyhed, da man tidligere kun har kunnet streame i en opløsning på 1.080p. Problemet har været, at det kodeks, som YouTube har brugt til 4K ikke har været understøttet af Apple. Hvem der har givet sig, er ikke til at sige, men nu kommer 4K YouTube i hvert fald til Apple TV.

Apropos 4K, bliver det nu også muligt, at streame 4K-video fra Fotos-appen på ens iPhone eller Mac til Apple TV.

Den anden store nyhed er understøttelse af Audio Sharing med AirPods. Det betyder, at man vil kunne tilslutte to sæt AirPods til den samme ene Apple TV på samme tid. Dermed kan to personer se (og høre) en film sammen uden at forstyre andre i rummet.

Derudover er der nogle smånyheder som "billede i billede"-funktion og mulighed for at se HomeKit videofeeds. Der kommer også flerbruger-support spil og mulighed for at bruge flere forskellige nye spilcontrollere som Xbox Elite Wireless Controller Series 2 og Xbox Adaptive Controller.

tvOS 14 er lige nu i betatest. Den endelige frigivelse sker til efteråret.