Genialt armbånd gør, at man kan styre sin computer eller andet elektronisk udstyr med håndbevægelser. Armbåndet hedder MYO, og som navnet antyder detekterer det muskelbevægelser, som via BlueTooth sendes og omsættes til kontrol af eksempelvis en Mac.

I videoen kan man se flere gode eksempler på, hvad det kan bruges til. Man kan bruge det under præsentationer i stedet for en traditionel fjernbetjening, eller til at kontrollere videoafspilninger uden at skulle røre ved skærmen eller tastaturet. Af andre muligheder vises fjernkontrol af legetøj og rigtige maskiner.

Der har de seneste par måneder været rygtet om at Apple er på vej med et smart ur. Kunne man forestille sig, at dette "ur" også havde indbygget den samme funktionalitet som MYO, så man kunne styre alt fra Apple TV til ens iPad med kontrollerede muskel sammentrækninger? Kombineret med et accelerometer og et gyroskop, vil mulighederne nærmest være uendelige.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.