AllThingsD har detaljer fra en interessant rapport fra analysevirksomheden J.P. Morgan. Det interessante er ikke, at de mener at Apples lavpris-iPhone, ikke vil være lavpris, men lægge sig midt i markedet. Det samme har vi set med eksempelvis iPad mini, der nok var billigere end Apples rigtige iPad, men stadig dyrere end konkurrenterne.

Det interessante er den figur der tydeligt viser, hvorfor det giver god mening, at gå efter mellemsegmentet. Af figuren ses det nemlig, at antallet af smartphones er fordelt meget skævt. Der bliver solgt utroligt mange dyre smartphones, hvilket i praksis vil sige iPhones, og utroligt mange billige smartphones, mens mellemsegmentet omkring og lige over $400 er bemærkelsesværdigt fraværende. Det er i dette segment, en lavpris-iPhone har sin plads, fordi konkurrenterne er fraværende, da de satser på de endnu billigere telefoner.

Den grønne streg viser hvordan markedet vil være efter en introduktion af iPhonen i dette segment.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.