Balladen omkring iOS 8.0.1-opdateringen, der fik iPhone 6 til at miste signalet og gjorde Touch ID-ubrugelig, er relateret til den samme person, der stod for kvalitetskontrollen af Apples Kort, der mødte voldsom kritik for nogle år siden. Det oplyser kilder hos Apple til Bloomberg.

Den navngivne mellemleder, der stod i spidsen for kvalitetskontrollen, da Apple udviklede deres egen kortløsning for nogle år siden, blev efter kritikken af kort flyttet til iOS-holdet, hvor han ligeledes skulle indgå i kvalitetskontrollen. Han står i spidsen for et hold på omkring 100 folk over hele verden, der tester softwaren i den virkelige verden inden den frigives.

Om manden bare bliver gjort til syndebuk, om han er for presset i sit arbejde eller han ganske enkelt ikke magter opgaven, melder historien dog ikke noget om. Måske er god blanding af det hele. Iøjenfaldende er det dog, at det nu er anden gang manden lader noget slippe igennem, der efterfølgende blive udsat for voldsom kritik. På den anden side, må Apple jo have ment, at han var god nok, siden de omplacerede ham efter den første fadæse frem for at fyre ham.

Det er ikke sikkert vi har hørt det sidste til denne historie.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.